Új Bite nyílt: ma ingyen van a perec!

Egy laza pezsgős-fahéjascsigás soft openinget tartott tegnap a Király-Kertész sarkon hivatalosan ma nyíló Bite Bakery & Café. Az ikonikus Nyugati melletti bázisnál nagyobb, világosabb és még érintetlen.

Egs' Bite!
Egs’ Bite!

A kis frissen felpakolt látványpult kezdésnek nagyon durva, főleg így teljes, érintetlen valójában. Kiszúrtam 2-3 elemet, ami izgalmasabb lehet egy esti reggelihez és kőkeményen szételemeztem:

  • Fahéjas tekercs

Hát ez még langyos. Karamell szósz csorog a csiga tetején és bele a résekbe, ahol a mélyben ott szunnyad a langyos fahéj manna. Atyaég, ez kibaszott jó.

dsc_7497
A fahéjas
  • Raffaello Tekercs

A játék ugyanaz, mint a fahéjasnál, csak a tetején figyelget egy Raffaello golyó. Ez még durvább. Olyan, mintha a tekercs, még sütőforró korában magába csavart volna pár raffaello golyót és széttrancsírozta volna magában. Nem vagyok egy kókuszos gyerek, de ez akkorát jött, mint kandisznó a makkos cipőben.

A Raffaellos
A Raffaellos
  • Sonkás perec szendó

Roppant érdekes ötlet félbe vágott perecbe dugdosni dolgokat. Én idegbajt kapnék a perecszeleteléstől az ziher. Ugyanakkor egy ilyen fasza kis sajtos perec sonkával,cheddar sajttal,jégsalival tényleg jól működhet. Az egyetlen problémám az vele, hogy a perec bizony méretes lyukakkal rendelkezik és azok között szabadon tátonganak a benne lévő jóságok, de hát ugye ez van, van normális szendvics is, ha nem vállalod be reggeli challange-nek.

dsc_7504
Tessék mondani, mi az a fucking strong coffee?

A nap híre pedig:

Ma ingyen van a perec az új Bite-ban!

Mármint tényleg. Mindenkinek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *