Organikus bormustra másodszor a DiVino Gozsduban

Március 1.  18:00-20:00

8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.

Juniborászaink: HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika

Vendégország: Ausztria

Idén először – hagyományteremtő céllal – kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:

FRITSCH Riesling Wagram 2015

JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015

FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor

A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/491281671260030/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *